Travian Answers

Aloitetaan kysymykselläsi

Etsi vastaamalla kysymyksiin

Aloita vastauksen etsiminen valitsemalla yläkategoria ja sitten alakategorioita, kunnes vastaus ilmestyy alalaitaan. Jos etsimääsi vastausta ei löydy, saat lopussa mahdollisuuden ottaa yhteyttä meihin.

Kysymykseni koskee...

Mennäänpä tarkempiin yksityiskohtiin:

Etsi sivukartan avulla

Etsitkö mieluummin normaalin sivukartan avulla, kuten olet muillakin sivustoilla tottunut tekemään? Se onnistuu täälläkin: käytä vain Answersin sivukarttanavikaatiota vastauksien löytämiseen.

Mikä on dual-pelaaja? Miten sellainen lisätään?

Dual-pelaaja on toinen pelaaja, jolle annat pelitilisi salasanan, jotta hän voi kirjautua tilillesi ja pelata sitä täysin oikeuksin. Yleensä näin tehdään siinä tapauksessa, että pelaajalla ei ole aikaa hoitaa tiliä yksin. Dual-pelaaminen ei ole pelin sisäänrakennettu toiminto, joten sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin antaa salasanasi sille, josta haluat dual-pelaajasi.

Huolehdi kuitenkin, että dualisi on täysin luotettava ennen kuin annat hänelle salasanasi, sillä dualilla on täydet oikeudet tilin kaikkiin toimintoihin. On myös sääntöjen vastaista antaa salasana jollekin, joka pelaa jo samalla serverillä.


Vastasiko tämä kysymykseesi tyydyttävästi?

Kyllä   Neutraali   Ei