Travian Answers

Aloitetaan kysymykselläsi

Etsi vastaamalla kysymyksiin

Aloita vastauksen etsiminen valitsemalla yläkategoria ja sitten alakategorioita, kunnes vastaus ilmestyy alalaitaan. Jos etsimääsi vastausta ei löydy, saat lopussa mahdollisuuden ottaa yhteyttä meihin.

Kysymykseni koskee...

Mennäänpä tarkempiin yksityiskohtiin:

Etsi sivukartan avulla

Etsitkö mieluummin normaalin sivukartan avulla, kuten olet muillakin sivustoilla tottunut tekemään? Se onnistuu täälläkin: käytä vain Answersin sivukarttanavikaatiota vastauksien löytämiseen.

Miten toimin kylävahtina toiselle?

Jotta voisit toimia toisen pelaajan kylävahtina, hänen täytyy nimittää sinut vahdikseen. Artikkeli "Miten lisään kylävahdin?" kertoo, miten se tapahtuu. Kun sinut on nimitetty vahdiksi, siitä ilmoitetaan profiilisi Tili-välilehdellä.

Samassa kohtaa ilmoitetaan, millaiset oikeudet sinulla on kylävahtina, ja voit myös poistaa kylävahtiuden klikkaamalla punaista rastia. Huomaa, että voit toimia kylävahtina vain kahdelle pelaajalle kerrallaan.

Kun sinut on lisätty tilin kylävahdiksi, voit kirjautua tilille kirjautumalla ensin ulos omalta tililtäsi ja sitten kirjautumalla vahdittavasi tilille hänen nimellään ja omalla salasanallasi. Pääset tilille aivan kuin olisit kirjautunut vahdittavasi salasanalla (jota hän ei sääntöjen mukaan saa antaa muille pelaajille).


Vastasiko tämä kysymykseesi tyydyttävästi?

Kyllä   Neutraali   Ei