Travian Answers

Aloitetaan kysymykselläsi

Etsi vastaamalla kysymyksiin

Aloita vastauksen etsiminen valitsemalla yläkategoria ja sitten alakategorioita, kunnes vastaus ilmestyy alalaitaan. Jos etsimääsi vastausta ei löydy, saat lopussa mahdollisuuden ottaa yhteyttä meihin.

Kysymykseni koskee...

Mennäänpä tarkempiin yksityiskohtiin:

Etsi sivukartan avulla

Etsitkö mieluummin normaalin sivukartan avulla, kuten olet muillakin sivustoilla tottunut tekemään? Se onnistuu täälläkin: käytä vain Answersin sivukarttanavikaatiota vastauksien löytämiseen.

Rakennus - Sotilas - Yleistä

Sotilasrakennukset

Travianin sotilasrakennukset ovat rakennuksia, joilla on jotain tekemistä armeijoiden ja joukkojen kanssa. Pelissä on yllättävän paljon sotilasrakennuksia. Ne on listattu ja kategorioitu tällä sivulle.

Koulutus - kasarmi, talli ja työpaja
Jotta saisit joukkoja, sinun on ensin koulutettava niitä. Koska joukkoja on monenlaisia, on myös monenlaisia rakennuksia, joissa niitä koulutetaan.

  • Jalkaväki: kasarmi
  • Ratsuväki: talli
  • Piirityskoneet: työpaja

Edistynyt koulutus - suuri kasarmi ja suuri talli
Sitten kun resurssit eivät enää rajoita joukkojenkoulutustasi, koulutusnopeus alkaa rajoittaa. Kun näin tapahtuu, kannattaa harkita suuren kasarmin ja suuren tallin perustamista. Nämä rakennukset ovat täsmälleen kuten niiden normaalit vastineetkin, mutta joukkojen kouluttaminen niissä maksaa kolme kertaa sen verran kuin normaalisti. Se kuulostaa hinnakkaalta, mutta sillä tavoin koulutat joukkoja kaksinkertaisella nopeudella, mikä on erittäin hyödyllistä aggressiiviselle pelaajalle.

Puolustus - ansoittaja, kaupungin muuri, maamuuri sekä paaluaita
Niin aggressiivinen kuin oletkin, sinunkin täytyy puolustautua. Jokaisella heimolla on oma muurinsa, joka tarjoaa eri kokoista suojaa. Myös sen kestävyys vaihtelee. Muuri antaa prosentuaalisen puolustusbonuksen kaikille kylässä oleville joukoille. Roomalaisten muurin antama bonus on maksimissaan 80 %. Prosentuaalisen puolustusbonuksen lisäksi muurit lisäävät kylän omaa puolustusvoimaa joka tasolla, maksimissaan 200 pisteellä tason 20 kaupungin muurilla.

  • Roomalaiset: kaupungin muuri, suuri bonus, mutta helppo tuhota
  • Teutonit: maamuuri, pieni bonus, mutta lähes mahdoton tuhota
  • Gallialaiset: paaluaita, keskitasoa molemmissa

Paaluaitansa lisäksi gallialaisilla on ansoittaja. Siellä voi tehdä jopa 400 ansaa. Kun viholliset hyökkäävät kylään, he kävelevät ansoihin ja jäävät vangeiksi.

Kehitys & tutkimus - akatemia, ja seppä
Ennen kuin voit kouluttaa kasarmissasi uudentyyppisiä joukkoja, sinun on kehitettävä ne akatemiassa. Kun sinulla on paljon joukkoja, saatat haluta niistä vahvempia. Siinä auttaa seppä. Sepän pajassa voit kehittää joukkojen aseita ja hyökkäysvoimaa sekä haarniskoita ja puolustustehoa.

Erityisrakennukset - sankarin kartano ja kokoontumispiste
Kokoontumispiste on vaatimuksena melko lailla kaikille sotilasrakennuksille. Sen voi rakentaa vain yhteen tiettyyn kohtaan kylässä, kaarevalle alueelle alaoikealla päärakennuksestasi. Sankarin kartanosta voit vallata kylällesi keitaita sankarillasi.


Vastasiko tämä kysymykseesi tyydyttävästi?

Kyllä   Neutraali   Ei