Travian Answers

Aloitetaan kysymykselläsi

Etsi vastaamalla kysymyksiin

Aloita vastauksen etsiminen valitsemalla yläkategoria ja sitten alakategorioita, kunnes vastaus ilmestyy alalaitaan. Jos etsimääsi vastausta ei löydy, saat lopussa mahdollisuuden ottaa yhteyttä meihin.

Kysymykseni koskee...

Mennäänpä tarkempiin yksityiskohtiin:

Etsi sivukartan avulla

Etsitkö mieluummin normaalin sivukartan avulla, kuten olet muillakin sivustoilla tottunut tekemään? Se onnistuu täälläkin: käytä vain Answersin sivukarttanavikaatiota vastauksien löytämiseen.

04. Mitä päävalikon nappuloista tulisi tietää?

Tein tilin ja onnistuin kirjautumaan sisaan! Voinko nyt aloittaa pelaamisen? ET! Tietenkään! Ethän vielä tiedä, miten! Mutta sitä varten minä olen täällä ^_~.

dorf1.php
Katsohan tätä! Tältä näyttää kaikkien uusien pelaajien kylän yleiskatsaus. Ei rakennettuja resurssikenttiä, mutta palataan siihen myöhemmin.

Kuten näet, olen merkinnyt muutamia tärkeitä kohtia. Katsotaanpa.

1. (musta): Tämä on sama sivuvalikko kuin aikaisemminkin, mutta siinä on pieniä eroja.

Kirjautumisen sijaan sieltä löytyy uloskirjautuminen. Kun klikkaat sitä, pääset pois pelitililtäsi.

Siellä on myös profiilipainike, jonka kautta pääset muokkaamaan profiiliasi ja kertomaan tietoja itsestäsi.

Rekisteröitymispainikettakaan ei ole, koska olet jo rekisteröitynyt.

Ohjesivu on myös erilainen: tästä avautuu pienempi ikkuna nykyisen ikkunan sisälle, ja siellä kerrotaan lisätietoja joukoista ja rakennuksista, joita voit (tai et voi) saada.

Viimekseksi valikosta löytyy Travian Plus -painike, jonka kautta pääset ostamaan kultaa (oikealla rahalla) ja käyttämään sitä erikoisominaisuuksiin. Saat 35 ilmaista kultaa rekisteröityessäsi, ja voit käyttää ne koska tahansa haluat. NPC-kauppiaan käyttö on hyödyllistä, ja 25 prosentin tuotantobonuksen ostaminen viikoksi on sekin hyvä ajatus.

2. (punainen): Tämä on kylän yleiskatsaus -painike. Siitä pääset tälle sivulle, jolla juuri nyt olet.

3. (oranssi): Tämä painike johdattaa sinut kylän keskustaan, jonne voit rakentaa rakennuksia kuten kokoontumispisteen, kätkön tai vaikka akatemian.

4. (sininen): Tämä on karttapainike, joka avaa Travianin kartan. Jos klikkaat sitä, näet karttanäkymän kyläsi ympäristöstä.

5. (keltainen): Tämä on tilastopainike. Sen kautta pääset pelitilastoihin, ja näet omasi ja muiden pelaajien sijoitukset.

6. (violetti): Tässä on itse asiassa kaksi painiketta. Vasemmanpuoleinen on raporttipainike, oikeanpuoleinen on viestipainike. Saat raportteja, kun käyt kauppaa, saat vahvistuksia, olet hyökkäyksen kohteena tai hyökkäät itse. Viestejä saat muilta pelaajilta. Kun uusi raportti saapuu, vasen puolisko muuttuu vihreäksi. Kun uusi viesti saapuu, oikea puolisko muuttuu keltaiseksi. Sinulla on uusi viesti pelin alussa, mutta voit lukea sen myöhemmin.

Nyt tiedät, mitä painikkeet tekevät. Sen lisäksi sinun tulee tietää hieman lisää itse pelistä.


Vastasiko tämä kysymykseesi tyydyttävästi?

Kyllä   Neutraali   Ei