Travian Answers

Aloitetaan kysymykselläsi

Etsi vastaamalla kysymyksiin

Aloita vastauksen etsiminen valitsemalla yläkategoria ja sitten alakategorioita, kunnes vastaus ilmestyy alalaitaan. Jos etsimääsi vastausta ei löydy, saat lopussa mahdollisuuden ottaa yhteyttä meihin.

Kysymykseni koskee...

Mennäänpä tarkempiin yksityiskohtiin:

Etsi sivukartan avulla

Etsitkö mieluummin normaalin sivukartan avulla, kuten olet muillakin sivustoilla tottunut tekemään? Se onnistuu täälläkin: käytä vain Answersin sivukarttanavikaatiota vastauksien löytämiseen.

Miten liittouma voi auttaa, jos minulle hyökätään?

Kun olet muiden pelaajien hyökkäyksen kohteena, liittoumatovereistasi voi olla suuri apu sinulle. Elleivät liittoumasi jäsenet säännöllisesti tarkastele hyökkäyksiä liittoumanne profiilissa, saatat joutua ensiksi kertomaan heille olevasi hyökkäysten kohteena. Voit tehdä sen joko ottamalla itse yhteyttä liittoumasi jäseniin tai ilmoittamalla asiasta suoraan liittouman johtajalle. Hän voi lähettää viestin koko liittoumalle, jolloin saat kaiken mahdollisen avun. Liittoumallasi saattaa olla myös foorumi tätä varten. (Luultavasti tiedät, jos niin on.)

Kunhan liittolaisesi saavat tiedon avuntarpeestasi, heidän pitäisi lähettää vahvistuksia ja resursseja kylääsi. Koska vahvistusjoukot tarvitsevat viljaa selvitäkseen, sinun kannattaa ehkä laajentaa viljasiiloasi, jotta sinne mahtuu tarpeeksi viljaa kaikkien ruokintaan. On myös hyvä ajatus laajentaa muuriasi, koska se parantaa joukkojen puolustusta.

Kun hyökkäys kylääsi on torjuttu, voit palauttaa liittolaistesi joukot takaisin omistajilleen kokoontumispisteesi kautta.


Vastasiko tämä kysymykseesi tyydyttävästi?

Kyllä   Neutraali   Ei