Travian Answers

Aloitetaan kysymykselläsi

Etsi vastaamalla kysymyksiin

Aloita vastauksen etsiminen valitsemalla yläkategoria ja sitten alakategorioita, kunnes vastaus ilmestyy alalaitaan. Jos etsimääsi vastausta ei löydy, saat lopussa mahdollisuuden ottaa yhteyttä meihin.

Kysymykseni koskee...

Mennäänpä tarkempiin yksityiskohtiin:

Etsi sivukartan avulla

Etsitkö mieluummin normaalin sivukartan avulla, kuten olet muillakin sivustoilla tottunut tekemään? Se onnistuu täälläkin: käytä vain Answersin sivukarttanavikaatiota vastauksien löytämiseen.

06. Tilastot, raportit, viestit ja profiili

Statistics
Tilastosivulla voit verrata omaa kylääsi muiden pelaajien kyliin. Listan ylälaidasta voi valita kategorian, jota haluat tarkastella: kenellä on suurin kylä tai mitkä liittoumat ovat parhaita. Tilastot ovat käteviä, jos haluat esitellä saavutuksiasi ystäville ja perheelle tai jos haluat nähdä, kuka on paras.

Reports
Messages
Raportti- ja viestisivut ovat tärkeitä kasvavalle kylälle.

Raportteja lähetetään, kun käyt kauppaa jonkun kanssa, hyökkäät tai olet hyökkäyksen kohteena, ja jopa kun saat vahvistuksia muilta. Ilman raportteja et tietäisi, mitä on tapahtunut sillä aikaa, kun olit poissa koneelta.

Viestejä voivat lähettää niin muut pelaajat kuin Travianin henkilökuntakin. Voit myös lähettää saman viestin kerralla koko liittoumallesi kirjoittamalla Vastaanottaja-riville koodin [ally] (kunhan sinulla on oikeus lähettää massaviestejä). Useimmat viestit ovat tärkeitä.

Profile
Tämä on profiilisivusi, jossa voit muokata tilisi asetuksia tai kirjoittaa kaikille pelaajille näkyvän kuvauksen itsestäsi.

Katso päätyökalupalkkia profiilisivulla.

Yleiskatsaus johtaa sivulle, jolla tällä hetkellä olet. Tällä sivulla voit muokata profiilikuvaustasi ja nähdä listan kylistäsi.

Profiilisivulla voit muuttaa kyläsi nimeä, merkitä syntymäaikasi, kertoa sukupuolesi, asuinpaikkasi sekä kertoa tietoja itsestäsi tai kylästäsi.

Asetukset-sivulla voit muokata kellonaika-asetuksia sekä joitakin Plus-tilin toimintoja.

Tili-sivulla voit tehdä pelitiliisi liittyviä asioita, kuten vaihtaa salasanasi, nimittää kylävahdin tai poistaa pelitilisi.

Grafiikkapakkaussivulta voit ladata pelin grafiikat koneellesi. Se nopeuttaa sivujen latautumista ja vähentää serverin kuormitusta. Grafiikkapakkaus kannattaa ladata, jos pelaa säännöllisesti, mutta sitä ei ole pakko tehdä.


Vastasiko tämä kysymykseesi tyydyttävästi?

Kyllä   Neutraali   Ei