Travian Answers

Aloitetaan kysymykselläsi

Etsi vastaamalla kysymyksiin

Aloita vastauksen etsiminen valitsemalla yläkategoria ja sitten alakategorioita, kunnes vastaus ilmestyy alalaitaan. Jos etsimääsi vastausta ei löydy, saat lopussa mahdollisuuden ottaa yhteyttä meihin.

Kysymykseni koskee...

Mennäänpä tarkempiin yksityiskohtiin:

Etsi sivukartan avulla

Etsitkö mieluummin normaalin sivukartan avulla, kuten olet muillakin sivustoilla tottunut tekemään? Se onnistuu täälläkin: käytä vain Answersin sivukarttanavikaatiota vastauksien löytämiseen.

Sekalaista

Teutoneilla ei enää ole ryöstöbonusta. Teutoniarmeijat eivät enää voi ryöstää kahtakymmentä prosenttia vastsutajan kätkön kapasiteetista.

Kaikki maailmanihmekylät ovat kartalla pelin alusta asti.

Toisin kuin maailmanihmekylät, artefaktikylät eivät ole kartalla pelin alusta asti, vaan ne ilmestyvät kartalle muutaman kuukauden kuluttua.

Kylän perustaminen harmaalle alueelle on vaarallista. Nataarit lähettävät useita katapulttihyökkäyksiä ja yrittävät hävittää kylän maan tasalle. Jos kylä selviää noista hyökkäyksistä, jatkossa nataarit jättävät kylän rauhaan.

Nataarialueen kylät eivät tuota kulttuuripisteitä.

Osaa tehtävistä on uudistettu, osa on kokonaan uusia.

Uudisasukkaiden rakennuskustannuksia on pienennetty noin 20 %. Uudet kustannukset ovat:

  • Roomalainen: 4600 puuta, 4200 savea, 5800 rautaa, 4400 viljaa
  • Teutoni: 5800 puuta, 4400 savea, 4600 rautaa, 5200 viljaa
  • Gallialainen: 4400 puuta, 5600 savea, 4200 rautaa, 3900 viljaa

Jokainen liittouma voi luoda enintään 3 liittolaisuutta ja 3 rauhansopimusta.

Liittouman hallinnointiominaisuuksia on parannettu. Johtajista pääsee näkemään ja muokkaamaan kaikkia liittouman jäsenten oikeuksia samalta sivulta. Liittouman uutissivua voidaan selata vanhempiin uutisiin, ja uutissivustolla näkyy nyt muutamia uusiakin asioita.

Pelissä on uusi valuutta, hopea. Tarvitset hopeaa tarjousten tekemiseen huutokaupassa. Hopeaa voit saada myymällä esineitä huutokaupassa, löytämällä seikkailusta, palkkioksi tehtävänantajalta tai vaihtamalla yhen kullan 100 hopeaksi.

Jos kylävahti kirjoittaa viestin liittoumafoorumille tai lähettää viestin toiselle pelaajalle, allekirjoituksessa näkyy "kirjoittanut kylävahti (nimi)".


Vastasiko tämä kysymykseesi tyydyttävästi?

Kyllä   Neutraali   Ei