Travian Answers

Aloitetaan kysymykselläsi

Etsi vastaamalla kysymyksiin

Aloita vastauksen etsiminen valitsemalla yläkategoria ja sitten alakategorioita, kunnes vastaus ilmestyy alalaitaan. Jos etsimääsi vastausta ei löydy, saat lopussa mahdollisuuden ottaa yhteyttä meihin.

Kysymykseni koskee...

Mennäänpä tarkempiin yksityiskohtiin:

Etsi sivukartan avulla

Etsitkö mieluummin normaalin sivukartan avulla, kuten olet muillakin sivustoilla tottunut tekemään? Se onnistuu täälläkin: käytä vain Answersin sivukarttanavikaatiota vastauksien löytämiseen.

Mitä rauha, liittolaisuus ja sota tarkoittavat?

Valitettavasti yksi liittouma on harvoin tarpeeksi vahva voittamaan koko serveriä. Siksipä on mahdollista diplomatian avulla pyrkiä välttämään tulevia sotia tai lisätä onnistumisen mahdollisuuksia. On olemassa kolme mahdollista diplomaattista suhdetta: liittolaisuus, rauhansopimus ja sota. 

Liittolaisuus

Liittolaisuus on vahva side kahden tai useamman liittouman välillä. Liittolaiset auttavat toisiaan ja tekevät yhteistyötä. Tavallisesti liittolaisia avustetaan tarpeen vaatiessa puolustusjoukoilla ja resursseilla. He voivat järjestää massiivisia yhteishyökkäyksiä, sotia toistensa rinnalla ja taistella yhteistä vihollista vastaan. Kullakin liittoumalla voi olla vain kolme liittolaisuutta.

Rauhansopimus

Rauhansopimus solmitaan, kun kaksi liittoumaa eivät halua hyökätä toisilleen, mutta eivät myöskään välttämättä halua minkäänlaista yhteistyötä. Rauhansopimusta käytetään usein, kun kaksi suurta liittoumaa haluavat välttää turhaan vahingoittamasta toisiaan ja itseään. Rauhojakin voi kullakin liittoumalla olla vain 3 kappaletta.

Sota

Sota on kahden liittouman välinen raskas kamppailu. Toistensa kanssa liittoutuneet liittoumat ovat yleensä kaikki mukana sodassa.


Vastasiko tämä kysymykseesi tyydyttävästi?

Kyllä   Neutraali   Ei