Travian Answers

Aloitetaan kysymykselläsi

Etsi vastaamalla kysymyksiin

Aloita vastauksen etsiminen valitsemalla yläkategoria ja sitten alakategorioita, kunnes vastaus ilmestyy alalaitaan. Jos etsimääsi vastausta ei löydy, saat lopussa mahdollisuuden ottaa yhteyttä meihin.

Kysymykseni koskee...

Mennäänpä tarkempiin yksityiskohtiin:

Etsi sivukartan avulla

Etsitkö mieluummin normaalin sivukartan avulla, kuten olet muillakin sivustoilla tottunut tekemään? Se onnistuu täälläkin: käytä vain Answersin sivukarttanavikaatiota vastauksien löytämiseen.

08. Miten kylän keskustaan rakennetaan?

Mennäänpä kyläsi keskustaan, jotta voimme rakentaa varaston ja viljasiilon. Muista, että pääset sinne klikkaamalla kuvaketta, joka näyttää kylältä.

dorf2
Tämä on kyläsi keskusta. Kuten näet, ainoa rakennus on päärakennuksesi, joka on kylässäsi valmiiksi aloittaessasi pelin. Näet tummemmanvihreitä ympyröitä vihreällä nurmikolla. Ne ovat kyläsi rakennuspaikkoja, joihin voit rakentaa rakennuksia kuten varaston ja viljasiilon. Rakennetaanpa varasto ensin. Klikkaa ympyrää, joka on merkitty punaisella.

buildinglist
Tämä on lista kaikista rakennuksista, jotka pystyt rakentamaan. Kun rakennat ja laajennat lisää rakennuksia, saat uusia rakennuksia rakennettavaksesi. Keskitytään nyt kuitenkin vain varastoon. Näet listan resursseista, joita tarvitset varastosi rakentamiseen. Jos sinulla ei ole tarpeeksi jotain, odota tunti, mutta sinulla pitäisi olla tarpeeksi, joten klikkaa vihreää "Rakenna rakennus"-linkkiä varaston alapuolella.

Katso sivun alalaitaa, jossa näet, että rakennusta rakennetaan. Se kestää noin 32 minuuttia, joten pidä pieni tauko, katso hetki telkkaria, syö sipsejä ja tule takaisin puolen tunnin päästä.

(kolmekymmentäkolme minuuttia ja kaksikymmentä sekuntia myöhemmin)

Oliko taukosi mukava? Minun ainakin oli. No, nyt kun varastosi on valmis, tehdään viljasiilo. Muistat esimerkkikuvan sinisen ympyrän? Eiköhän rakenneta se sinne. Klikkaa vihreää "Rakenna rakennus"-linkkiä viljasiilon alla ja aloita rakentaminen. Jos olet roomalainen, voisi olla hyvä ajatus aloittaa samalla jonkin resurssikentän laajentaminen, mutta jos et ole, odottele noin 25 minuuttia siilon valmistumista ja mene sitten laajentamaan resurssikenttiäsi, kunnes sinulla on yksi kutakin tasolla 1.

(Useita hetkiä myöhemmin, kun rakennus on valmis)

Kun sinulla on yksi kutakin resurssikenttää tasolla 1, tuotantojesi pitäisi näyttää tältä:

Tuotanto:
Puu: 11 tunnissa
Savi: 11 tunnissa
Rauta: 11 tunnissa
Vilja: 4 tunnissa


Huomaa, että viljantuotantosi on matalampi kuin se oli ennen, koska rakentaessasi rakennuksia ja resurssikenttiä kylääsi kasvatat samalla asukaslukuasi, ja se tarkoittaa, että kyläläisesi syövät enemmän viljaa. Yritä aina pitää viljantuotantosi yhtä suurena kuin muiden resurssien, koska se on aivan yhtä tärkeää.

Huomautus: Alkuvaiheessa on turvallista pitää viljantuotanto noin puolessa suurimmasta tuotannosta, koska viljaa tarvitaan vähemmän useimpiin rakennuksiin.


Vastasiko tämä kysymykseesi tyydyttävästi?

Kyllä   Neutraali   Ei