Travian Answers

Aloitetaan kysymykselläsi

Etsi vastaamalla kysymyksiin

Aloita vastauksen etsiminen valitsemalla yläkategoria ja sitten alakategorioita, kunnes vastaus ilmestyy alalaitaan. Jos etsimääsi vastausta ei löydy, saat lopussa mahdollisuuden ottaa yhteyttä meihin.

Kysymykseni koskee...

Mennäänpä tarkempiin yksityiskohtiin:

Etsi sivukartan avulla

Etsitkö mieluummin normaalin sivukartan avulla, kuten olet muillakin sivustoilla tottunut tekemään? Se onnistuu täälläkin: käytä vain Answersin sivukarttanavikaatiota vastauksien löytämiseen.

Uusi konfederaatiosysteemi

Kaikki uudet palvelimet, jotka käynnistyvät 15.08.2019 jälkeen (sekä 12.8. käynnistynyt Nordics X), käyttävät uutta konfederaatiosysteemiä. Konfederaatiossa voi olla vain neljä liittoumaa joiden on oltava liitoksissa toisiinsa. Hyökkäämättömyyssopimuksella ei ole vaikutusta federaatioiden sääntöihin.

Mitä tämä tarkoittaa käytännössä?

Liittouma A ja Liittouma B voivat luoda konfederaation kuten tähänkin mennessä. Kun tämä ollaan tehty, liittoiumien välinen suhde näkyy liittouman diplomatiasivulla.

Path to Pandora: Confederacy

Tässä kohtaa, Liittouma A haluaisi saada myös Liittouman C mukaan konfederaatioon. Ensin konfederaation nykyisten jäsenten (A ja B) on hyväksyttävä tämä pyyntö. Vasta sen jälkeen Liittouma C saa kutsun, ja hyväksyttyään kutsun, se lisätään tuttujen liittoumien joukkoon.

Liittouma voi lähteä konfederaatiosta koska vain. Se voidaan myös potkaista ulos, jos kaikki muut konfederaation jäsenet ovat samaa mieltä.

Yllä olevan lisäksi, voit lähettää resursseja ja joukkovahvistuksia vain omalle tilillesi, liittomallesi tai konfederaatiollesi. Mikäli liittouma lähtee konfederaatiosta:

  • Uusia vahvistuksia tai resursseja ei voida lähettää. Jo lähetetyt resurssit matkaavat kuitenkin pääränpäähänsä.
  • Reinforcements from other alliance(s) from this confederacy or from the leaving alliance at other alliance(s) from this confederacy will be sent back home after 12 hours
  • Vahvistukset jotka ovat yhä matkalla näiden 12 tunnin jälkeen palautetaan heti, kun ne pääsevät kohteeseensa.

Torilla kaikkien julkisten tarjousten ollessa yhä kaikille tarjolla, voit merkitä ruksin kohtaan "vain oma liittouma", ja näin saat pidettyä tarjouksesi näkyvillä vain omalle liittoumallesi.

Path to Pandora: Confederacy


Vastasiko tämä kysymykseesi tyydyttävästi?

Kyllä   Neutraali   Ei