Travian Answers

Aloitetaan kysymykselläsi

Etsi vastaamalla kysymyksiin

Aloita vastauksen etsiminen valitsemalla yläkategoria ja sitten alakategorioita, kunnes vastaus ilmestyy alalaitaan. Jos etsimääsi vastausta ei löydy, saat lopussa mahdollisuuden ottaa yhteyttä meihin.

Kysymykseni koskee...

Mennäänpä tarkempiin yksityiskohtiin:

Etsi sivukartan avulla

Etsitkö mieluummin normaalin sivukartan avulla, kuten olet muillakin sivustoilla tottunut tekemään? Se onnistuu täälläkin: käytä vain Answersin sivukarttanavikaatiota vastauksien löytämiseen.

Shadow Empires - Pelimekaniikat

Perusominaisuudet ovat samanlaisia ​​kuin edellisen vuoden erikoisversiossa Codex Victoria, mukaan lukien:

Tällä hetkellä ei kuitenkaan ole edistynyttä käynnistystä (tunnetaan myös nimellä tehostettu startti). Kaikki aloittavat pelin tavallisessa aloituskylässä ilman ylimääräisiä uudisraivaajia. Myös säännölliset tehtävät alussa ovat palanneet.

Entä heimot? Shadow Empires on erityinen siinä, että joillakin palvelimilla on 5 heimoa (mukaan lukien hunnit ja egyptiläiset) ja joillakin vain alkuperäiset 3.

Mikä on siis uutta?

Ryhmät


Tämä on täysin uusi käsite pelissä. Alussa kukin pelaaja valitsee ryhmän, saman ryhmän pelaajat aloittavat pelin läheltä toisiaan kartalla. Ryhmät kilpailevat toistensa kanssa saadakseen hallinnan alueista, voittopisteistä ja lopulta voittaakseen pelin.

Katso lisätietoja sen toiminnasta Ryhmät -artikkelissamme.

Vallanjako ja voittopisteet alueilla

Maailma on muuttunut ja erityisten voimien sijainti kartalla on erilainen. Lisäksi alueet, joilla on suuria ja ainutlaatuisia esineitä, tuottavat enemmän voittopisteitä kuin aiemmin.

Katso lisätietoja alueista käsittelevästä artikkelistamme ja uudesta kartasta, joka näyttää kaikki alueet, valtuudet, voittopisteet ja missä kartalla eri ryhmät aloittavat pelin.


Vastasiko tämä kysymykseesi tyydyttävästi?

Kyllä   Neutraali   Ei