Travian Answers

Aloitetaan kysymykselläsi

Etsi vastaamalla kysymyksiin

Aloita vastauksen etsiminen valitsemalla yläkategoria ja sitten alakategorioita, kunnes vastaus ilmestyy alalaitaan. Jos etsimääsi vastausta ei löydy, saat lopussa mahdollisuuden ottaa yhteyttä meihin.

Kysymykseni koskee...

Mennäänpä tarkempiin yksityiskohtiin:

Etsi sivukartan avulla

Etsitkö mieluummin normaalin sivukartan avulla, kuten olet muillakin sivustoilla tottunut tekemään? Se onnistuu täälläkin: käytä vain Answersin sivukarttanavikaatiota vastauksien löytämiseen.

G - Voinko siirtää (jäljelläolevan) kultani?

Mikä on kullansiirto?

Kun olet poistanut tilisi (tuhoamislaskuri on kulunut loppuun saakka etkä enää pysty kirjautumaan tilillesi), saat sähköpostiisi viestin, jossa on kullansiirtolinkki. Linkki lähetetään siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka annoit tiliäsi rekisteröidessäsi tai jonka olet myöhemmin vaihtanut tilisi osoitteeksi.

Miten siirrettävän kullan määrä lasketaan tarkalleen?

Kun pelimaailma päättyy tai tilisi poistetaan, resurssibonuksistasi tai Plus-tilistäsi jäljellä oleva aika muutetaan takaisin kullaksi. Peli vertaa tilille jääneen Kullan kokonaismäärää ja tämän pelikierroksen aikana ostetun Kullan kokonaismäärää. Voit siirtää näistä kahdesta arvosta pienimmän.

Voit siirtää kultasi vain, jos olet tilannut tilillesi kultaa vähintään kerran (ilmainen aloituskulta, tehtävistä tienattu kulta, värväyslinkeillä ansaittu kulta ja hopeasta tehty kulta ei ole siirrettävissä).

Minne voin siirtää Kultani?

4.6 Pelimaailmat (kaikki maailmat alkoivat 15. maaliskuuta 2021 jälkeen): Näiden pelimaailmojen kultaa voidaan siirtää mihin tahansa muuhun 4.6 -pelimaailmaan.

Vanhoissa pelimaailmoissa saattaa olla erityissääntöjä. Vanhat paikalliset toimialueet (esimerkiksi Ranskan ts1 tai Saksan ts4) sallivat siirron vain muille vanhoille paikallisen toimialueen palvelimille sekä uusille 4.6 -palvelimille.

Esimerkkinä, siirto on mahdollinen vanhalta Nordics -palvelimelta toiselle vanhalle Nordics-palvelimelle tai mille tahansa alueelliselle T4.6 -version palvelimelle, mutta ei toisen maa-alueen kuten esimerkiksi Balticsin vanhalle palvelimelle. 

Huomaa, että eräillä palvelimilla on kuitenkin poikkeuksia, ja siitä ilmoitetaan erikseen foorumilla pelikierroksen käynnistymisilmoituksessa. Lisäksi eräät pelimaailmat eivät luo kullansiirtolinkkejä lainkaan, kuten PTR (julkinen testipelimaailma).

“Yksi tai useampi pelaaja löydettiin pelimaailmasta, joka on rajattu ulos”.

Jos näet tämän viestin yrittäessäsi käyttää Kullansiirtolinkkiäsi, se tarkoittaa, että järjestelmä löysi pelaajan tai pelaajia, joilla on määrittämäsi lempinimi, mutta jotka sijaitsevat pelimaailmoissa, joissa et voi siirtää kultaa edellä mainittujen sääntöjen vuoksi. Voit edelleen käyttää linkkiä siirtääksesi kultaa toiseen pelimaailmaan.

Miten voin siirtää kultani?

Jos olet ostanut kultaa hiljattain, tilin poistamisessa saattaa olla ylimääräinen jäähdytysaika, joka on odotettava ennen tilin poistamista. Asiakaspalvelu ei voi nopeuttaa tätä prosessia.

Kullan siirtoon käytettävä linkki ja sähköposti on syytä säilyttää turvallisessa paikassa. Emme voi palauttaa siirtolinkkejä tapauksissa, joissa yli 6 kuukautta on kulunut niiden luomisesta.

Jos kullan siirtoon käytettävä sähköposti ei ilmestynyt laatikkoosi, tarkista aivan ensimmäisenä roskapostikansiosi. Ajoittain kullan siirtoon käytettävät viestit päätyvät roskapostisuodattimien uhreiksi.


Vastasiko tämä kysymykseesi tyydyttävästi?

Kyllä   Neutraali   Ei