Travian Answers

Aloitetaan kysymykselläsi

Etsi vastaamalla kysymyksiin

Aloita vastauksen etsiminen valitsemalla yläkategoria ja sitten alakategorioita, kunnes vastaus ilmestyy alalaitaan. Jos etsimääsi vastausta ei löydy, saat lopussa mahdollisuuden ottaa yhteyttä meihin.

Kysymykseni koskee...

Mennäänpä tarkempiin yksityiskohtiin:

Etsi sivukartan avulla

Etsitkö mieluummin normaalin sivukartan avulla, kuten olet muillakin sivustoilla tottunut tekemään? Se onnistuu täälläkin: käytä vain Answersin sivukarttanavikaatiota vastauksien löytämiseen.

Kaikkien kylien yleiskatsaus

Plus-käyttäjänä näet kaikkien kylien yleiskatsauksen. Sinne pääset klikkaamalla kylälistasi otsikkoa oikeassa laidassa. Jos sinulla on vain yksi kylä, voit lisätä sivun dorf3.php selaimesi osoiteriville osoitteen http://sx.travian.fi/ perään, jolloin pääset yleiskatsaukseen.

central_overview

Tässä näkymässä näet "Hyökkäykset"-sarakkeessa, millaisia joukkojen liikkumisia kylässä tapahtuu. Jos pidät hiirtä symbolin päällä, näet aktiivisten liikkuvien joukkojen lukumäärän. Sarakkeessa "Rakennus" näet kuinka monta keskeneräistä rakennusta on jonossa. "Joukot"-sarakkeessa näet, mitä joukkoja kasarmissasi koulutetaan. Klikkaamalla ylävalikosta linkkiä "Resurssit" pääset tähän näkymään:

central_overview

Täältä näet, kuinka paljon resursseja on kussakin kylässä ja kuinka paljon yhteensä. Sarakkeessa "Kauppiaat" näet kauppiaittesi lukumäärän. Ensimmäinen numero tarkoittaa matkalla olevia kauppiaita ja jälkimmäinen kauppiaiden kokonaislukumäärää. Ylävalikon "Varasto" johtaa seuraavaan infonäkymään varastostasi:

central_overview

Ylävalikon "Kulttuuripisteet" näyttää kulttuuripistetuotantosi, juhlasi sekä vapaiden uudisasukkaittesi ja päälliköidesi lukumäärän.

central_overview

Ylävalikon viimeinen kohta "Joukot" näyttää yleiskatsauksen joukoistasi (välilehti "Omat joukot"):

central_overview

Lisäksi näet kaikkien kylässä olevien joukkojen kokonaisviljankulutuksen (välilehti "Joukot kylässä"):

central_overview


Vastasiko tämä kysymykseesi tyydyttävästi?

Kyllä   Neutraali   Ei