Travian Answers

Aloitetaan kysymykselläsi

Etsi vastaamalla kysymyksiin

Aloita vastauksen etsiminen valitsemalla yläkategoria ja sitten alakategorioita, kunnes vastaus ilmestyy alalaitaan. Jos etsimääsi vastausta ei löydy, saat lopussa mahdollisuuden ottaa yhteyttä meihin.

Kysymykseni koskee...

Mennäänpä tarkempiin yksityiskohtiin:

Etsi sivukartan avulla

Etsitkö mieluummin normaalin sivukartan avulla, kuten olet muillakin sivustoilla tottunut tekemään? Se onnistuu täälläkin: käytä vain Answersin sivukarttanavikaatiota vastauksien löytämiseen.

Keitaat

Pelin alussa villieläimet omistavat keitaat. Keitaita voi ryöstellä. Tarvitset kuitenkin melko suuren armeijan, jotta et jää tappiolle.

Pelin alussa eläimet ilmestyvät keitaille vain kerran. Jos tapat kaikki eläimet, keidat on tyhjä aloittelijan suojan päättymiseen saakka (palvelimen alusta laskettuna, ilman pidennystä). Tämän jälkeen eläimet alkavat jälleen ilmestyä keitaille.

Eläimet keitaissa lisääntyvät hitaasti. Mitä vähemmän niitä on, sitä nopeammin niitä tulee lisää. Pitäisi olla mahdollista jäädä voitolle ryöstämällä keidasta muutamalla sadalla sotilaalla sekä sankarilla. Näet, kuinka paljon ja mitä eläimiä keitaalla on klikkaamalla keidasta kartalla.

Keitaita on kahta eri tyyppiä jokaista resurssia kohden. Tyypin 1 keidas tuottaa vain yhtä resurssia. Toinen tyyppi puolestaan tuottaa resurssia ja sen lisäksi viljaa. Kun olet valloittanut keitaan, se antaa resurssintuotantobonuksen vain sille kylälle, josta käsin sen valtasit! Bonus pohjautuu perustuotantoon, ei todelliseen tuotantoon.

Types of oases
  Appearance 1 Appearance 2 Increase
Type 1 Lumber oasis Lumber oasis +25% lumber per hour
Type 2 Lumber and crop oasis - +25% lumber per hour,
+25% crop per hour
Type 1 Clay oasis Clay oasis +25% clay per hour
Type 2 Clay and crop oasis - +25% clay per hour,
+25% crop per hour
Type 1 Iron oasis Iron oasis +25% iron per hour
Type 2 Iron and crop oasis - +25% iron per hour,
+25% crop per hour
Type 1 Crop oasis - +50% crop per hour
Type 2 Crop oasis Crop oasis +25% crop per hour

Vapaan keitaan valtaaminen

Voit vallata keitaita sankarin avulla. Kun hyökkäät keitaalle sankarin kanssa niin kauan, että kaikki eläimet kuolevat, keidas lisätään sille kylälle, josta hyökkäys lähetettiin. Muista, että keitaan tulee olla pienellä kartalla kyläsi kanssa siten, että kyläsi on keskellä, jotta sen voi vallata kylälle. Toisin sanoen keitaan tulee olla 3 ruudun päässä kylästäsi mihin suuntaan tahansa. Tarvitset sankarin kartanon tasolla 10 vallataksesi yhden keitaan, tasolla 15 toiselle keitaalle ja tasolla 20 kolmannelle keitaalle. Jo vallatut keitaat pysyvät pelaajalla, vaikka sankarin kartano tuhoutuisi.

Alapuolella olevassa esimerkissä oma kyläsi on merkitty mustalla ja keitaat, jotka teoreettisesti voisit vallata kylällesi, punaisella. Vinkki: Yhdellä kylällä voi olla vain 3 keidasta.

Conquerable oasesPelaajan omistamien keitaiden valtaaminen

Keitaan valtaaminen pelaajalta edellyttää puolustuksen tuhoamista ja hyökkäämistä sankarin kanssa kerran tai useita kertoja. Jos puolustajalla on 3 keidasta, sinun tarvitsee hyökätä vain kerran sankarillasi. Jos puolustajalla on kaksi keidasta, tarvitset 2 hyökkäystä. Jos puolustajalla on vain 1 keidas, sinun on hyökättävä 3 kertaa ennen kuin keidas on sinun.
Vinkki: Sankarit eivät katoa keitaan valtaamisen jälkeen toisin kuin hallitsijat (senaattori, päällikkö) kylän valtaamisen jälkeen.

Keidasta ryöstettäessä joukkosi vievät enimmillään 10 % omistajakylän resursseista. Pelaajan omistaman keitaan resurssit palautuvat 10 minuutin aikana. Keitaalle hyökkääminen 7 minuuttia edellisen hyökkäyksen jälkeen johtaa siihen, että saat vain 7 % resursseista. Omien keitaittesi ryösteleminen ei hyödytä, koska varastat vain omia resurssejasi.

Voit puolustaa keidasta ryöstöjä vastaan lähettämällä puolustusjoukkoja sinne. Ne voi lähettää takaisin omistajakylän kokoontumispisteen kautta, ja ne syövät omistajakylän viljaa.

Keitaan uskollisuus

Keitaan uskollisuus nousee 1% verran 30 minuutissa. Siihen ei voi vaikuttaa.
Jos valloitat keitaan toiselta pelaajalta, se palautuu 100 % uskollisuuteen välittömästi.

Keitaan vapautus

Omistamasi keitaan vapauttaminen onnistuu painamalla Sankarin kartanossa olevaa punaista ristiä. Vapauttaminen kestää noin 2 tuntia 3x-pikapalvelimella, ja noin 6 tuntia tavallisen nopeuden pelimaailmassa
Jos kyläsi valloitetaan, keitaat vapautetaan ja ne on valloitettava uudelleen vaikka olisit valloittanut oman kyläsi.


Vastasiko tämä kysymykseesi tyydyttävästi?

Kyllä   Neutraali   Ei