Travian Answers

Aloitetaan kysymykselläsi

Etsi vastaamalla kysymyksiin

Aloita vastauksen etsiminen valitsemalla yläkategoria ja sitten alakategorioita, kunnes vastaus ilmestyy alalaitaan. Jos etsimääsi vastausta ei löydy, saat lopussa mahdollisuuden ottaa yhteyttä meihin.

Kysymykseni koskee...

Mennäänpä tarkempiin yksityiskohtiin:

Etsi sivukartan avulla

Etsitkö mieluummin normaalin sivukartan avulla, kuten olet muillakin sivustoilla tottunut tekemään? Se onnistuu täälläkin: käytä vain Answersin sivukarttanavikaatiota vastauksien löytämiseen.

Uskollisuustekijät

Uskollisuuteen vaikuttavat tekijät ovat seuraavat:
1. Hyökkääjän heimo
2. Satunnaismuuttuja
3. Hyökkääjän suuret juhlat
4. Puolustajan suuret juhlat
5. Hyökkääjän ja puolustajan välinen asukaslukuero


Hyökkääjän heimo
Päällikkö laskee uskollisuutta normaalisti seuraavasti:
a) 20 - 30 % roomalaisilla (senaattori)
b) 20 - 25 % gallialaisilla ja teutoneilla (päällikkö)


Satunnaismuuttuja
Satunnaismuuttuja näyttäisi olevan +/- 2.5 % gallialaisilla ja teutoneilla ja +/- 5 % roomalaisilla.

Hyökkääjän suuret juhlat
Jos hyökkääjällä on suuret juhlat kylässään, saat +5 % kutakin tästä kylästä olevaa päällikköä kohden. Bonus vaikuttaa vain tästä kylästä lähteviin päälliköihin!

Puolustajan suuret juhlat
Jos puolustaja pitää suuret juhlat hyökkäyksen kohteena olevassa kylässä, hyökkääjä saa -5 % kutakin päällikköään kohti. Juhlien tulee olla hyökkäyksen kohteena olevassa kylässä!

Hyökkääjän ja puolustajan välinen asukaslukuero
Tämä on tuntemattomin osa. Edellä mainittu pätee vain, jos hyökkääjän ja puolustajan asukasluku on sama (koko tilin yhteenlaskettu asukasluku, ei yksittäisen kylän asukasluku), tai jos puolustajalla on suurempi asukasluku.
Jos puolustaja on pienempi, hän saa moraalibonuksen. Mitä suurempi ero on, sitä suuremman bonuksen puolustaja saa (toisin sanoen sitä vähemmän päälliköt laskevat uskollisuutta). Tarkkoja arvoja on mahdoton sanoa, mutta gallialaispäällikkö laskee uskollisuutta noin 13 %, vaikka kummallakaan osapuolella ei ole juhlia, kun asukaslukuero on noin 20%. Moraalibonuksen vaikutus on siis huomattava.


Vastasiko tämä kysymykseesi tyydyttävästi?

Kyllä   Neutraali   Ei