Travian Answers

Aloitetaan kysymykselläsi

Etsi vastaamalla kysymyksiin

Aloita vastauksen etsiminen valitsemalla yläkategoria ja sitten alakategorioita, kunnes vastaus ilmestyy alalaitaan. Jos etsimääsi vastausta ei löydy, saat lopussa mahdollisuuden ottaa yhteyttä meihin.

Kysymykseni koskee...

Mennäänpä tarkempiin yksityiskohtiin:

Etsi sivukartan avulla

Etsitkö mieluummin normaalin sivukartan avulla, kuten olet muillakin sivustoilla tottunut tekemään? Se onnistuu täälläkin: käytä vain Answersin sivukarttanavikaatiota vastauksien löytämiseen.

Joukot - Tulikatapultti

Fire Catapult

Esivaatimukset kehitykselle: akatemia taso 15, työpaja taso 10
Esivaatimukset koulutukselle: työpaja

Tulikatapultti on erinomainen pitkän matkan ase, ja sitä käytetään vihollisen peltojen ja rakennusten tuhoamiseen. Ilman saattuetta katapultti on kuitenkin lähes puolustuskyvytön, joten älä unohda laittaa myös muita joukkoja matkaan.

Mitä korkeampi kokoontumispisteesi taso on, sitä tarkempi katapulttisi on. Sinulla on myös suurempi valikoima mahdollisia pommitettavia rakennuksia vihollisen kylästä. Tasolta 10 alkaen sinulla on mahdollisuus pommittaa kaikkia rakennuksia paitsi kätköä.

Kun kokoontumispisteesi on tasolla 20, voit tähdätä yhtä aikaa kahteen rakennukseen. Se on mahdollista aina, kun hyökkäyksessäsi on mukana yli 20 katapulttia.

  Lumber Clay Iron Crop Upkeep Research time
Kehitys 5800 5500 5000 700 / 8:00:00
Koulutus 950 1350 600 90 6 2:30:00
Nopeus 3 ruutua tunnissa
Voi kantaa
0 resurssia

Vastasiko tämä kysymykseesi tyydyttävästi?

Kyllä   Neutraali   Ei