Travian Answers

Aloitetaan kysymykselläsi

Etsi vastaamalla kysymyksiin

Aloita vastauksen etsiminen valitsemalla yläkategoria ja sitten alakategorioita, kunnes vastaus ilmestyy alalaitaan. Jos etsimääsi vastausta ei löydy, saat lopussa mahdollisuuden ottaa yhteyttä meihin.

Kysymykseni koskee...

Mennäänpä tarkempiin yksityiskohtiin:

Etsi sivukartan avulla

Etsitkö mieluummin normaalin sivukartan avulla, kuten olet muillakin sivustoilla tottunut tekemään? Se onnistuu täälläkin: käytä vain Answersin sivukarttanavikaatiota vastauksien löytämiseen.

Tori

Marketplace

Esivaatimukset:
päärakennus taso 3
varasto
taso 1
viljasiilo taso 1
Travianin versiosta 2.5 lähtien

Torilla voit vaihtaa resursseja muiden pelaajien kanssa. Mitä korkeampi rakennuksen taso on, sitä enemmän voit kuljettaa resursseja.

Torilta löytyy neljä osiota, joista voit valita:

  • Ensimmäinen osio on "Hallinta". Sieltä löytyy NPC-kauppa jossa voit vaihtaa resursseja 1:1, mutta jokainen vaihto maksaa kultaa. 1:1-vaihto tarkoittaa, että voit antaa pois esimerkiksi 500 puuta, 400 savea, 300 rautaa ja 4000 viljaa ja saada tilalle 1500 puuta, 1400 savea, 1300 rautaa ja 1000 viljaa. Lisäksi ‘Hallinta’ osiosta löytyy myös kauppareitit kultaklubin omistajille.
  • Seuraava osio on "Lähetä resursseja". Voit lähettää resursseja täyttämällä tarvittavat tiedot. Kun painat OK-nappia, siirryt vahvistusikkunaan. Tarkista, että kaikki tiedot ovat oikein ennen kuin hyväksyt siirron, ettet vahingossa lähetä resurssejasi tuntemattomalle pelaajalle väärien koordinaattien vuoksi. Muista resursseja lähettäessäsi, että pelaajien varastokapasiteetti on rajallinen. Jos pelaaja saa enemmän resursseja kuin hänen varastoonsa mahtuu, ylimenevä osa menetetään.
  • Kolmas osio on "Osta". Osta-osiossa voit ostaa resursseja muilta pelaajilta. Jos sinulla on tarpeeksi resursseja, voit klikata "Hyväksy tarjous"-painiketta tarjouksen perässä, ja kauppiaat lähtevät matkaan. Ole varovainen: tarjous hyväksytään välittömästi ilman vahvistusta. Näet tarjouksen tekijän heimon, ja vaihdon suhde on värikoodattu: 1:1-vaihdot ja sitä paremmat on merkitty vihreällä, 1:1–1:1,5-vaihdot on merkitty keltaisella ja sitä huonomman suhteen vaihdot punaisella
  • Viimeinen osio on ‘Myy’. Voit jättää omia tarjouksiasi odottamaan, että joku hyväksyy ne. Jos et halua kauppiaittesi kuluttavan matkoihin päiväkausia, voit rajoittaa kuljetuksen maksimiaikaa

Muista resursseja lähettäessäsi, että pelaajien varastokapasiteetti on rajallinen. Jos pelaaja saa enemmän resursseja kuin hänen varastoonsa mahtuu, ylimenevä osa menetetään.

 

  Roomalaiset Gallialaiset Teutonit
Nopeus (ruutua/tunti) 16 24 12
Kauppiaan kantokyky 500 750 1000

Tasosta riippuvat tekijät (kuten rakennuskustannukset ja tuotetut kulttuuripisteet) löytyvät täältä.
Täydellinen rakennusaikataulukko löytyy täältä nopeudelle 1x ja täältä nopeudelle 3x.


Vastasiko tämä kysymykseesi tyydyttävästi?

Kyllä   Neutraali   Ei