Travian Answers

Aloitetaan kysymykselläsi

Etsi vastaamalla kysymyksiin

Aloita vastauksen etsiminen valitsemalla yläkategoria ja sitten alakategorioita, kunnes vastaus ilmestyy alalaitaan. Jos etsimääsi vastausta ei löydy, saat lopussa mahdollisuuden ottaa yhteyttä meihin.

Kysymykseni koskee...

Mennäänpä tarkempiin yksityiskohtiin:

Etsi sivukartan avulla

Etsitkö mieluummin normaalin sivukartan avulla, kuten olet muillakin sivustoilla tottunut tekemään? Se onnistuu täälläkin: käytä vain Answersin sivukarttanavikaatiota vastauksien löytämiseen.

Laajennuspaikat

Uuden kylän perustamiseen tai valtaamiseen tarvitset vapaan laajennuspaikan. Laajennuspaikkatilanteesi pääset tarkistamaan virka-asuntosi tai palatsisi Laajennus-välilehdeltä.

Kullakin kylällä on vakiomäärä laajennuspaikkoja: 2, jos kylässä on virka-asunto, ja 3, jos kylässä on palatsi.

Mitä se tarkoittaa sinulle?

Jos valloitat kylän, voi olla, että entinen omistaja on jo perustanut yhden, kaksi tai jopa kolme kylää tästä kylästä, eikä kylässä ole enää vapaita laajennuspaikkoja sinun käytettäväksesi. Alapuolella olevassa kuvassa pelaaja 4seasons valtasi kylän pelaajalta bitter-sweet, joka on jo perustanut tästä kylästä kaksi muuta kylää:

mirc


Kuten, näet, pelaaja bitter-sweet on jo käyttänyt kylän molemmat laajennuspaikat.

Jos näin tapahtuu, voit perustaa vain sen verran kyliä kuin vapaita paikkoja on. Jos kaksi kylää on jo perustettu, et voi virka-asunnolla enää perustaa tai vallata uusia kyliä, mutta jos rakennat palatsin, saat vielä yhden laajennuspaikan tasolla 20.


Vastasiko tämä kysymykseesi tyydyttävästi?

Kyllä   Neutraali   Ei