Travian Answers

Aloitetaan kysymykselläsi

Etsi vastaamalla kysymyksiin

Aloita vastauksen etsiminen valitsemalla yläkategoria ja sitten alakategorioita, kunnes vastaus ilmestyy alalaitaan. Jos etsimääsi vastausta ei löydy, saat lopussa mahdollisuuden ottaa yhteyttä meihin.

Kysymykseni koskee...

Mennäänpä tarkempiin yksityiskohtiin:

Etsi sivukartan avulla

Etsitkö mieluummin normaalin sivukartan avulla, kuten olet muillakin sivustoilla tottunut tekemään? Se onnistuu täälläkin: käytä vain Answersin sivukarttanavikaatiota vastauksien löytämiseen.

Fire and Sand: joukkojen yhdistäminen

Joukkojen yhdistäminen

Joukkojen yhdistäminen on vuoden 2017 Fire and Sand -spesiaalissa oleva ominaisuus. Sen ansiosta voit yhdistää useista eri kylistä olevia joukkoja yhdeksi suureksi armeijaksi, mutta sen hintana on resursseja tai Kultaa. Yhdistetyt joukot toimivat tämän jälkeen täsmälleen samoin, kuin ne olisi kaikki koulutettu samassa kotikylässä; myös Takomon vaikutuksen osalta.

Miten yhdistän joukkoja

Sinun on toimittava seuraavasti:

  • Lähetä ne joukot jotka haluat yhdistää, siihen kylään jonka haluat heidän uuden kotikylänsä olevan.
  • Tämän jälkeen, avaa Kokoontumispiste kohdekylässä.
  • Yleisnäkymä -välilehden takaa, etsi ne joukot jotka lähetit.
  • Paina linkkiä "yhdistä tähän kylään", kuten alla olevasta kuvakaappauksesta näkyy.
  • Seuraavassa ikkunassa, valitse se määrä yksiköitä joiden haluat yhdistyvän. Tämä vaikuttaa yhdistymisen kustannuksiin.
  • Viimeistele käyttämällä resurssit (voit käyttä myös NPC-kauppiasta mikäli tarpeen) tai Kultaa.
Joukkojen yhdistämisen rajoitukset
  • Vain saman pelaajan joukkoja voi yhdistää.
  • Uudisasukkaiden, hallitsijoiden, sotakoneiden (katapultit ja muurinmurtajat) ja sankarin (sankarin voi lähettää suoraan kylään) yhdistäminen on mahdotonta.
  • Akatemiassa tehdyt tutkimukset eivät rajoita yhdistämistä. Voit yhdistää yksikön kylään, vaikka yksikkötyyppiä ei olisi kyseisessä kylässä vielä edes tutkittu.
  • Joukkoja voi yhdistää samassa kylässä vain 50 Kullan edestä päivässä (rajoitus nollautuu päivittäin samaan aikaan kuin päivittäiset tehtävät nollautuvat)
Joukkojen yhdistämisen kustannukset

Joukkojen yhdistämisen kustannus riippuu armeijasta joka yhdistetään. Hinta on kaksi kertaa se määrä resursseja, jonka verran armeijassa olevien joukkojen kouluttaminen maksaisi. Voit käyttää resurssien asemesta Kultaa; maksu lasketaan jakamalla resurssikustannus 40 000 ja pyöristämällä saatu luku ylöspäin.

Esimerkki: haluat yhdistää 1 000 Nuijamiestä. 1 nuijamiehen kouluttaminen maksaa 95 75 40 40. Yhteensä siis 250 resurssia. Yhdistämisen kustannus on näin ollen 250 x 1 000 x 2 = 500 000 ( 190 000, 150 000, 80 000, 80 000). Tämän asemesta voit käyttää Kultaa, silloin kustannus on: 500 000 / 40 000 = 13 Kultaa.


Vastasiko tämä kysymykseesi tyydyttävästi?

Kyllä   Neutraali   Ei