Travian Answers

Aloitetaan kysymykselläsi

Etsi vastaamalla kysymyksiin

Aloita vastauksen etsiminen valitsemalla yläkategoria ja sitten alakategorioita, kunnes vastaus ilmestyy alalaitaan. Jos etsimääsi vastausta ei löydy, saat lopussa mahdollisuuden ottaa yhteyttä meihin.

Kysymykseni koskee...

Mennäänpä tarkempiin yksityiskohtiin:

Etsi sivukartan avulla

Etsitkö mieluummin normaalin sivukartan avulla, kuten olet muillakin sivustoilla tottunut tekemään? Se onnistuu täälläkin: käytä vain Answersin sivukarttanavikaatiota vastauksien löytämiseen.

Travian: Fire and Sand

Jokavuotista spesiaalia ja uusien ominaisuuksien julkaisua seuraten, 2017 on kenties maata järisyttävin kokemus tähän mennessä. Ensimmäistä kertaa Travianin historiassa, kolme klassista heimoa – roomalaiset, teutonit ja gallialaiset – saavat seurakseen kaksi uutta: pelkoa herättävät hunnit ja taidokkaat egyptiläiset!

Kukin uusista heimoista on omanlaisensa uusine joukkoineen, erikoisrakennuksineen ja sankaribonuksineen. Kaikki nämä palaset tulevat yhteen antaen pelaajille lisää mahdollisuuksia uusien suunnitelmien ja strategioiden luomiseen. Kullakin heimolla on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Lisätietoja niistä löydät täältä:

Kartta

Vuonna 2014 julkaistun Ancient Europe -vuosispesiaalin askeleissa seuraten ja vuosien hienosäädön jälkeen, Fire and Sand-skenaarion kartta saatiin kuvastamaan muinaista Eurooppaa. Mutta ei siinä kaikki – siinä missä tavallisten pelimaailmojen kartan koko on 801x801 ruutua – tällä kertaa kartta on vain neljäsosa siitä: se on kooltaan 401x401 ruutua. Tämä tarkoittaa vähemmän tilaa pakopaikoille, ja enemmän toimintaa!

Fire and Sand kartta

Alueet, artefaktit ja voittaminen

Kartta on jaettu alueisiin. Pelaajien on työskenneltävä yhdessä liittoumana voidakseen ottaa hallintaansa alueita, joiden ansiosta he voivat käyttää muinaisia voimia (samankaltaisia kuin tavallisen version artefaktit, mutta kukaan yksittäinen pelaaja ei omista niitä) ja hankkia voittopisteitä.

Maailman ihmeitä ei tästä pelimaailmasta löydy. Peli kestää 200 päivää, jonka jälkeen voittanut liittouma julkistetaan pelin aikana kerättyjen voittopisteiden perusteella.

Lue lisää alueista täältä – opi miten avaat ne, miten otat ne haltuusi ja miten käytät niissä piileviä voimia.

Muita eroja tavallisiin palvelimiin verrattuna:

  • Pelaajat voivat yhdistää joukkoja muista kylistään
  • Liittouman jäsenet voivat lähettää joukkoja eteenpäin toisilta liittouman jäseniltä.
  • Kauppaviraston antama bonus on tuplattu
  • Turnausareenan antama bonus on tuplattu
  • Vaikka suurin osa artefaktien voimista onkin alueissa saatavilla, satunnaisen voiman (ilveilijän) artefakteja ei pelissä ole
  • Koska pelissä ei ole artefakteja eikä maailman ihmeitä, kauppareitit rajoittuvat pelaajien omien kylien välisiksi

Vastasiko tämä kysymykseesi tyydyttävästi?

Kyllä   Neutraali   Ei