Travian Answers

Aloitetaan kysymykselläsi

Etsi vastaamalla kysymyksiin

Aloita vastauksen etsiminen valitsemalla yläkategoria ja sitten alakategorioita, kunnes vastaus ilmestyy alalaitaan. Jos etsimääsi vastausta ei löydy, saat lopussa mahdollisuuden ottaa yhteyttä meihin.

Kysymykseni koskee...

Mennäänpä tarkempiin yksityiskohtiin:

Etsi sivukartan avulla

Etsitkö mieluummin normaalin sivukartan avulla, kuten olet muillakin sivustoilla tottunut tekemään? Se onnistuu täälläkin: käytä vain Answersin sivukarttanavikaatiota vastauksien löytämiseen.

Kaupungit

Tides of Conquestissa voit laajentaa kylääsi kaupungiksi. Sillä on useita etuja, erityisesti strategisille asemille, mutta hintaan sisältyy.

Vaatimukset

  • Vain pelimaailmoissa, jotka sallivat sen (Tides of Conquest erikoisversio).
  • Kaupungintalo taso 20.
  • Tyhjä asutuspaikka. Tämä on kulttuuripisteiden myöntämä kyky asuttaa/valloittaa uusi kylä. Joten voit joko hankkia toisen kylän tai muuttaa olemassa olevan kaupungin.

Ominaisuudet

Voit päivittää kyläsi kaupungiksi.

  • Kaupunki saa kolme lisärakennuspaikkaa.
  • Resurssikentät voidaan päivittää tasolle 12 muissa kuin pääkaupungeissa.
  • Muurit voidaan päivittää Vartiotorneilla, jotka antavat lisäbonuksen Kokoontumispisteelle nähdäksesi vihollisen yksikkötyypit.
  • Lisäksi vesilaitoksia voidaan rakentaa vain egyptiläisten kaupunkeihin (mukaan lukien pääkaupunki, jos pääkaupunki on kaupunki).

Päivitys

Kylän päivittäminen kaupunkiin kestää jonkin aikaa pelimaailman nopeudesta riippuen.

  • 1x- ja 2x-nopeuden pelimaailmoissa kesto on 24 tuntia.
  • 3x-nopeuden pelimaailmassa kesto on 12 tuntia.

Kaupungin tarvitsema laajennuspaikka lukitaan heti päivitysprosessin alussa.

Tiedot käynnissä olevasta päivityksestä kaupunkiin näkyvät pelaajaprofiilissa (kyläluettelossa) ja kartalla (työkaluvihjeessä, kun viet hiiren kylän päälle).

Jos joku muu pelaaja valloittaa kaupungin päivityksen aikana, päivitys peruutetaan. Jos kylän omistaja itse valloittaa sen toisesta kylästä, päivitystä ei kuitenkaan lopeteta.

Päivitystä ei voi pysäyttää millään muulla tavalla.

Valloittaminen

Kaupunki voidaan valloittaa samalla tavalla kuin tavallinen kylä. Valloituksen jälkeen kaupunki ottaa 2 asutuspaikkaa tavalliseen tapaan. Jos sinulla oli vain yksi vapaa paikka, voitto tapahtuu edelleen ja seuraava paikka käytetään heti, kun se on saatu.


Vastasiko tämä kysymykseesi tyydyttävästi?

Kyllä   Neutraali   Ei