Travian Answers

Aloitetaan kysymykselläsi

Etsi vastaamalla kysymyksiin

Aloita vastauksen etsiminen valitsemalla yläkategoria ja sitten alakategorioita, kunnes vastaus ilmestyy alalaitaan. Jos etsimääsi vastausta ei löydy, saat lopussa mahdollisuuden ottaa yhteyttä meihin.

Kysymykseni koskee...

Mennäänpä tarkempiin yksityiskohtiin:

Etsi sivukartan avulla

Etsitkö mieluummin normaalin sivukartan avulla, kuten olet muillakin sivustoilla tottunut tekemään? Se onnistuu täälläkin: käytä vain Answersin sivukarttanavikaatiota vastauksien löytämiseen.

Yleistä tietoa

Artefaktit tekivät paluun Travian 3.5:ssä oltuaan poissa sitten Travian 2:n, kuten alapuolella tarkemmin kerrotaan (joskin maailmanihmeen rakennusohjeet säilyivät pelissä). T3.5:ssä on kolmen eri kategorian artefakteja: kylä-, tili- ja uniikkiartefakteja. Kyläartefaktit vaikuttavat vain siihen kylään, jossa niitä pidetään, tiliartefaktit vaikuttavat koko tiliin ja uniikkiartefaktit tekevät samoin, mutta niiden antama bonus on suurempi.

Pelaajan on sallittua käyttää kerrallaan vain kolmea artefaktia, joista vain yksi saa olla tili- tai uniikkiartefakti. Pelaajilla voi kuitenkin olla hallussaan useampiakin artefakteja yhtä aikaa, mutta niistä vain 3 vanhinta on toiminnassa. Artefakteja on mahdollista vallata vain 3, ja sen jälkeen on vallattava koko kylä, jossa artefaktia pidetään. Samoin useampia tili- tai uniikkiartefakteja voidaan vallata valtaamalla koko kylä artefakteineen. Kyläartefaktit ohittavat aina samantyyppisen tili- tai uniikkiartefaktin antaman bonuksen siinä kylässä, johon kyläartefakti vaikuttaa.

Artefaktit tulevat peliin nataarikylissä ja pysyvät epäaktiivisina kunnes ne vallataan. Artefaktin valtaamiseen tarvitaan tason 10 aarrekammio kyläartefaktia varten tai tason 20 aarrekammio tili- tai uniikkiartefaktia varten. Aarrekammio, jossa artefakti on, täytyy tuhota ja artefakti tulee hakea onnistuneella normaalilla hyökkäyksellä, jossa on mukana sankari. Artefaktin vaikutus astuu voimaan vasta 24 tunnin kuluttua valtauksesta (tämä pätee myös silloin, kun valtaat itseltäsi artefaktin).

Vihje: Nataarikylät eivät pysty aktivoimaan artefaktien vaikutusta - artefaktit voidaan aktivoida vain pelaajien omistamissa kylissä.


Vastasiko tämä kysymykseesi tyydyttävästi?

Kyllä   Neutraali   Ei