Travian Answers

Aloitetaan kysymykselläsi

Etsi vastaamalla kysymyksiin

Aloita vastauksen etsiminen valitsemalla yläkategoria ja sitten alakategorioita, kunnes vastaus ilmestyy alalaitaan. Jos etsimääsi vastausta ei löydy, saat lopussa mahdollisuuden ottaa yhteyttä meihin.

Kysymykseni koskee...

Mennäänpä tarkempiin yksityiskohtiin:

Etsi sivukartan avulla

Etsitkö mieluummin normaalin sivukartan avulla, kuten olet muillakin sivustoilla tottunut tekemään? Se onnistuu täälläkin: käytä vain Answersin sivukarttanavikaatiota vastauksien löytämiseen.

Kylien valtaaminen

Valmistelut

Hallintoviranomaisen hankinta (päällikkö, senaattori, nomarkki, logades):
Sinun täytyy kehittää hallitsijasi tason 20 akatemiassasi (tarvitset myös kokoontumispisteen tasolla 5 teutoneilla tai tasolla 10 gallialaisilla ja roomalaisilla). Sen jälkeen voit kouluttaa hallitsijasi palatsissasi tai virka-asunnossasi, kunhan et ole jo tehnyt uudisasukkaita siellä.

  • Senaattori (roomalainen) on karismaattinen ja vakuuttava: hän voi laskea uskollisuutta 20 - 30 % kerralla.
  • Päällikkö (teutoni) on erityisen halpa. Hän voi laskea uskollisuutta 20 - 25 %.
  • Päällikkö (gallialainen) on 25 % nopeampi kuin muut. Hän voi laskea uskollisuutta 20 - 25 %.
  • Nomarkki (egyptiläinen) on kallein; hän voi alentaa uskollisuutta 20-25 %.
  • Logades (hunni) on halpa kuten teutonien Päällikkö, ja saattaa yllättää; hän vähentää uskollisuutta 15-30 %.

Nämä arvot pätevät optimaalisesa tilanteessa. Moraalibonuksen vuoksi ne todennäköisesti näyttävät erilaisilta todellisessa valtaustilanteessa. Kun uskollisuus laskee nollaan, päällikkö katoaa ja sen mukana tulleet joukot jäävät kylään puolustukseksi.

Hyökkäys

Valtauskelpoiset kylät:
On mahdollista vallata vain sellaisia kyliä, jotka eivät ole pelaajan pääkaupunkina riippumatta siitä, missä palatsi on.

Vinkki: Voit vallata kylän vain, kun virka-asunto tai palatsi on tuhottu, sinulla on tarpeeksi kulttuuripisteitä ja valtauksen kohteena oleva kylä ei ole pääkaupunki eikä pelaajan ainoa kylä.

Hyökkäysaallot:
Valtauksen pitäisi koostua aalloista, sillä kaiken lähettäminen kerralla on varsin typerää. Ensimmäisen aallon kuuluisi olla puhdistaja, joka tappaa puolustajat, sen jälkeen katapultit tuhoamaan virka-asunnon tai palatsin ja lopuksi päälliköt.
Oletetaan, että omistat 3000 imperiaania, 60 katapulttia ja 2 senaattoria:

1. 2700 imperiaania lähetetään normaalina hyökkäyksenä huolehtimaan puolustuksesta ("puhdistusaalto").
2. 150 imperiaania ja joitakin katapultteja lähetetään tuhoamaan virka-asunto tai palatsi. Tämän tulee olla normaali hyökkäys tai muuten katapultit eivät tee mitään!
3. 150 imperiaania ja senattorit lähetetään. Tämänkin tulee olla normaali hyökkäys, koska ryöstöhyökkäyksessä senaattorit eivät tee mitään!

Toista kohdat niin monta kertaa kuin tarvitsee. Katapulttihyökkäykset ovat tarpeen joka kerta, koska puolustaja saattaa rakentaa virka-asuntonsa tai palatsinsa takaisin!

Vinkki: Heimon oma rakennus (esim. kaupungin muuri, ansoittaja tai panimo) tuhoutuu onnistuneen valtauksen jälkeen ja se täytyy rakentaa takaisin. Kaikki vallatusta kylästä perustetut tai vallatut kylät käyttävät edelleen kylän laajennuspaikkoja. Lisäksi kylän valtaaminen omaa tiliä pienemmältä tililtä aiheuttaa vallatun kylän rakennustasojen laskemisen yhdellä.

Hyökkäyksen jälkeen:

Rakenna virka-asunto tai palatsi takaisin niin pian kuin mahdollista, jotta uskollisuutesi lähtee kasvuun, ja lähetä kylään kelvollisia puolustajia kuten myös tiedustelijoitakin. Kylän uskollisuus nousee palatsin tai virka-asunnon tason verran tunnissa. Esimerkiksi tason 5 virka-asunto tai palatsi nostaa uskollisuutta 5 prosenttiyksikköä tunnissa.

Kun kylä on vallattu, kaikki siitä kylästä kotoisin olevan joukot katoavat. Se tarkoittaa myös joukkoja, jotka ovat valtaushetkellä vahvistuksina jossain muualla tai matkalla jonnekin. Lisäksi kaikki kylässä tehdyt tutkimukset ja kehitykset nollautuvat ja kylää ympäröivä muuri katoaa. Heimospesifiset rakennukset, kuten hevostenjuottoallas, katoavat valtauksen yhteydessä. Kaikki tämä pätee myös silloin, kun valtaat omia kyliäsi.


Vastasiko tämä kysymykseesi tyydyttävästi?

Kyllä   Neutraali   Ei