Travian Answers

Aloitetaan kysymykselläsi

Etsi vastaamalla kysymyksiin

Aloita vastauksen etsiminen valitsemalla yläkategoria ja sitten alakategorioita, kunnes vastaus ilmestyy alalaitaan. Jos etsimääsi vastausta ei löydy, saat lopussa mahdollisuuden ottaa yhteyttä meihin.

Kysymykseni koskee...

Mennäänpä tarkempiin yksityiskohtiin:

Etsi sivukartan avulla

Etsitkö mieluummin normaalin sivukartan avulla, kuten olet muillakin sivustoilla tottunut tekemään? Se onnistuu täälläkin: käytä vain Answersin sivukarttanavikaatiota vastauksien löytämiseen.

Uudet kylät

Kun sinulla on palatsi tasolla 10, 15 tai 20 tai virka-asunto tasolla 10 tai 20, voit perustaa tai valloittaa uuden kylän, kunhan sinulla on tarpeeksi kulttuuripisteitä.
Uuden kylän perustamiseen tarvitset kolme uudisasukasta ja tyhjän kohdan kartalta. Valloittamiseen tarvitset senaattorin/päällikön sekä jo olemassa olevan kylän kartalla.

Miten perustan uuden kylän?

Tarvitset 3 uudisasukasta, tyhjän kohdan kartalla ja tarpeeksi kulttuuripisteitä. Sinun ei tarvitse kehittää uudisasukkaita, vaan voit suoraan kouluttaa niitä kolme kappaletta tason 10, 15 ja 20 palatsissa. Virka-asunnosta voit kouluttaa yhteensä vain 6 uudisasukasta, 3 tasolla 10 ja 3 tasolla 20. Palatsin rakentamiseen tarvitaan tason 5 päärakennus sekä lähetystö, virka-asunto puolestaan vaatii vain tason 5 päärakennuksen. Kun sinulla on 3 uudisasukasta, voit valita tyhjän kohdan kartalta ja klikata "Perusta uusi kylä"-linkkiä. (Vinkki: tarvitset 750 kutakin resurssia!) Uudisasukkaasi lähtevät kotikylästään ja perustavat sinulle uuden kylän.

Miten valtaan kylän?

Siitä kerrotaan tarkemmin sivull kylien valtaaminen.


Vastasiko tämä kysymykseesi tyydyttävästi?

Kyllä   Neutraali   Ei